Компанія Chery представила автомобіль із «пожиттєвою гарантією»

Компанія Chery представила автомобіль із «пожиттєвою гарантією»

24 серпня 2024
11

Представлено автомобіль Chery Exeed Star Era ES 2025-го модельного року, який пропонує запас ходу до 880 км, при цьому ціна коливається від 27 000 до 42 000 доларів.

Перші власники отримають пожиттєву гарантію на машину, а також низку інших бонусів на суму 5500 доларів, що охоплює можливість встановлення пасажирського сидіння з режимом «невагомості», спеціальну автомобільну фарбу та знижки на обслуговування.

Майже п'ятиметровий Exeed Star Era ES 2025 отримав кузов із габаритами 4945 х 1978 х 1480 мм, колісну базу 3000 мм, коефіцієнт лобового опору Cd 0,205, інтерактивні ліхтарі «шепіт вітру», електричне заднє антикрило і пневматичну підвіску.

В оснащення входять замшеве оздоблення стелі в салоні, проєкційний дисплей W-HUD, 7 подушок безпеки, бездротова подвійна зарядка для мобільних телефонів, лідар і безліч інших датчиків для роботи системи автопілота та трьохзонний клімат-контроль.

У версії Star Era ES Pro 2025 року і версії Pro Urban Smart Driving використовується один задній привід з одним двигуном із максимальною потужністю 230 кВт і максимальним крутним моментом 425 Нм. 

Повнопривідна версія Pro і флагманська версія Ultra додатково оснащені асинхронним двигуном передньої осі з максимальною потужністю 123 кВт і максимальним крутним моментом 238 Нм.

Джерело: iXBT.com
Фото: sohu.com

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Якщо салон Ланоса перетягнути дорогою шкірою, він від цього їхати як мерседес не почне. Так і з китайцями, скільки туди виробник не наліпить опцій, як гарна машина з родословною він не їде.

+3-8ВІДПОВІСТИ  
Fighting Falcon  

No Mercy, а що можна купити Мерседес за 27тис.?
За родословною потрібно оцінювати собак, а так звана "родословна" у автомобільних брендів збільшує тільки ціну виробу, але не гарантує якості.

+7-2ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Fighting Falcon, а ви подумайте, яка якість буде у авто за 27 тисяч з опціями, як у Мерседеса. За рахунок чого зекономили?

+4-6ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 8

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація