Компанія Polestar представила суперкар майбутнього

Компанія Polestar представила суперкар майбутнього

04 вересня 2023
0

На Міжнародному автосалоні в Мюнхені 2023 Polestar представив концепт-кар Synergy. Новинка поєднує в собі три моделі, створені для конкурсу дизайну. Про це розповіли на сайті Autocar.

Polestar Synergy отримав футуристичний дизайн у стилі перегонового карта. Спереду розташована незвичайна подвійна оптика і карбоновий сплітер.

Ззаду встановлено акуратний спойлер, який інтегрований в кузов авто. Під ним знаходиться нестандартна задня оптика, яка складається з декількох елементів.

В інтер'єрі встановлено тільки одне сидіння. Також у салоні є перегонові паски безпеки, цифрова панель приладів і безліч дисплеїв. Вони відображають різну інформацію, зокрема заряд акумулятора і зовнішню температуру.

Суперкар розробили інженери Polestar спільно зі студентами з різних країн світу. Їх відбирали через міжнародний конкурс.

Подробиць про силову установку Polestar Synergy немає. Суперкар не надійде в серійне виробництво і створений в єдиному екземплярі. Він демонструє напрямок бренду у створенні майбутніх автомобілів.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус
Фото: Polestar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація