Компанія DeLorean представла сімейство оригінальних авто

Компанія DeLorean представла сімейство оригінальних авто

26 липня 2022
0

Відроджена компанія DeLorean готується до випуску нової моделі Aplha5, а поки презентувала цілу лінійку концепт-карів. Подробиці трьох моделей розкрили на офіційному сайті бренду.

Дизайнери DeLorean вирішили трохи пофантазувати та повернутися в минуле, як у фільмі «Назад у майбутнє». Вони показали, як могли б виглядати моделі марки в альтернативній реальності - якби вона не збанкрутувала в 1982 році.

DeLorean Alpha2 - бачення автомобіля 1996 року. Це обтічне купе з бензиновим двигуном і дверима, що підіймаються вгору, як в оригінальному DeLorean DMC-12.

DeLorean Alpha3 - родом з 2006 року. Електричний седан також зберіг фірмові двері, але ззаду. Авто отримало діодну оптику та тоноване бічне скло в колір кузова.

Нарешті, кросовер DeLorean Alpha4 - прибулець з 2013 року. Він оснащений водневими паливними осередками, а його задня частина даху знімається та перетворює авто на пікап.

Поки невідомо, чи стане хоч один із концепт-карів серійним. Втім, раніше представники компанії заявили, що новий DeLorean Aplha5 буде не єдиною моделлю марки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація