Компанія Lincoln представила безпілотний електроконцепт

Компанія Lincoln представила безпілотний електроконцепт

20 серпня 2022
0

Компанія Lincoln, яка, до речі, відзначає свій 100-річний ювілей, презентувала на честь цього безпілотний електроконцепт під назвою L100. Ця новинка відображає в собі традиції марки і в той же час показує те, що бачення майбутніх електрокарів бренду, які будуть виходити в найближчі кілька десятків років.

Дизайн концепту створений на основі історичного Lincoln Model L 1922 - проривної і найсучаснішої моделі тих років, яку зробили після входження Lincoln до складу Ford.

У електроконцепту L100 повністю скляний, об'єднаний із заднім вікном дах, а двері, що відкриваються проти ходу, разом зі світлотехнікою беруть участь «програмі вітання», розкриваючи машину як скриньку.

Триває «вітальна симфонія» в салоні - її забезпечують дисплей на центральному тунелі та вбудована у підлогу величезна цифрова панель, яку навряд чи можна було побачити хоч на одному подібному концепті раніше.

Звичних педалей та рульового колеса модель L100 не має. Єдиним органом управління є кришталева фігурка, а для комфортнішого спілкування з пасажирами на другому ряді передні сидіння можна запросто перетворити на лаву, прибравши спинки.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація