Lexus GX може стати ідеальною базою для пікапа завдяки платформі TNGA-F

Lexus GX може стати ідеальною базою для пікапа завдяки платформі TNGA-F

25 червня 2023
1

У Мережі з'явилися зображення пікапа на базі нового позашляховика Lexus GX 550. Автор цих рендерів - незалежний дизайнер, відомий у соціальних мережах під нікнеймом Theottle.

За основу він узяв нещодавно представлений Lexus GX, в основі якого лежить платформа TNGA-F, та сама, на якій побудований і пікап Toyota Tacoma. Художник «схрестив» новий GX з Tacoma. Втім, пікап існує тільки на папері, і інформації про розробку такого автомобіля немає.

GX нового покоління базується на рамній архітектурі, яка, крім Tacoma, відома за «старшим» LX, Toyota Land Cruiser 300, Sequoia та Tundra. Попереду у позашляховика підвіска на подвійних поперечних важелях, ззаду - нерозрізний міст. Привід - постійний повний з міжосьовим диференціалом Torsen.

На незалежних рендерах Lexus GX зображено з платформою пікапа Tacoma у версії TRD Sport PreRunner 2024 року. Отже, вийшов великий пікап преміум-класу, який, на думку видання AutoEvolution, цілком міг би стати затребуваним на ринку США.

Про плани Toyota із запуску дорогого пікапа під брендом Lexus жодної інформації немає. Зате є невдалі приклади інших автовиробників, зокрема Mercedes-Benz, який зняв з виробництва свій пікап X-Class лише через кілька років після запуску через непопулярність.

До того ж, в арсеналі Toyota вже є розкішний пікап - Tundra Capstone. Він був представлений на початку минулого року: від стандартної Тундри відрізняється розширеним набором базового обладнання, особливим декором, безальтернативною гібридною силовою установкою i-Force Max та «довгою» чотиридверною кабіною. У нього 22-дюймові диски, а в салоні - вставки з натурального американського горіха та двоколірна перфорована шкіра.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

NISOLEK  

X-class був не затребуваний, тому що був побудований, ну як побудований, це просто перелицьований Nissan Frontier. Ну і скажіть мені кому потрібен японський пікап масс-сегменту в три-дорого? Тому звісно він провалився!

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація