LG представила концепт автомобіля майбутнього Alpha-Able

LG представила концепт автомобіля майбутнього Alpha-Able

13 січня 2024
0

На виставці CES 2024 компанія LG представила декілька продуктів, пов'язаних із автомобілями, і найцікавішим із них є футуристичний концепт-кар під назвою Alpha-Able.

Концепція побудована навколо тем «трансформація», «дослідження» та «відпочинок». У LG вважають, що інтер'єр авто майбутнього повинен мати можливість «фізично трансформуватися відповідно до різних ситуацій або цілей; перетворившись на ресторан для обіду, офіс для роботи або навіть кінотеатр на колесах».

Щоб досягти цього, концепція оснащена прозорими, гнучкими та рухомими дисплеями, які доступні в різних форм-факторах.

LG також хоче, щоб транспортні засоби «розуміли унікальний контекст кожної подорожі, враховуючи пункт призначення, тривалість подорожі та інші змінні». У компанії вважають, що цього можна досягти за допомогою штучного інтелекту. Для тих, хто хоче розслабитися, LG передбачив сидіння з підігрівом і масажем, а також екрани з заспокійливими сценами.

Окрім Alpha-able, LG представила новий кемпер Bon Voyage. Він має довжину у 3,8 метра, ширину 2 метри і висоту у 2,2 метра. Кемпер назвали «персоналізованим життєвим простором, призначеним для розширення якості життя вдома на природі». Новинка обладнана ліжком, а також холодильником, очищувачем води й електроплитою.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація