Lincoln представив концептуальний кросовер Star

Lincoln представив концептуальний кросовер Star

21 квітня 2022
0

Американська компанія Lincoln, яка відповідає в концерні Ford за преміальну складову, презентувала концептуальний кросовер Star. Новинка отримала футуристичний дизайн та перспективну електричну платформу.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Останні роки компанія Lincoln не в кращому стані. Модельний ряд було скорочено, а продаж істотно скоротився. Щоб посилити позиції бренду в концерні Ford, підготували електричний кросовер Star Concept SUV. Його футуристичний дизайн і безліч інновацій повинні залучити до марки нових молодших покупців. Крім того, Lincoln поки що відстає від інших брендів в області електрифікації.

У 2021 році намітилося покращення фінансової ситуації, а компанія відрапортувала про кращі продажі за останні 20 років. З метою зміцнити цей успіх у компанії планують сконцентрувати свої зусилля на розвитку "зелених" технологій, а до кінця 2026 до половини від загального обсягу продажів бренду повинні скласти електромобілі.

У реалізації цих амбітних планів мають допомогти три нові електромобілі, які поповнять модельний рад компанії до 2025 року, а ще одна новинка очікується до кінця 2026 року. Всі вони так чи інакше використовуватимуть стилістику та елементи дизайну концепту Star.

Творці футуристичного концепту сконцентрували всю свою увагу на внутрішньому оздобленні салону та деталях інтер'єру. Електрична архітектура з плоскою батареєю під підлогою дозволила дизайнерам інтер'єру Lincoln втілити усі їхні фантазії. Доступ у салон забезпечують розстібні двері без центральної стійки.

Для оздоблення використовується шкіра кількох кольорів та дерево цінних порід, а у відділенні під заднім кріслом знайшлося місце для домашніх капців. Цифровий кокпіт представлений великою багатофункціональною сенсорною панеллю з кількома екранами, об'єднаними під загальним склом та розтягнутим на всю ширину передньої панелі.

При переході в режим автопілота звичні органи керування ховаються в передній панелі, а передні крісла можна розгорнути на 180 градусів і насолоджуватися компанією пасажирів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація