Lynk Co та модний бренд inxxstreet готують «стелс»-кросовер

Lynk Co та модний бренд inxxstreet готують «стелс»-кросовер

23 травня 2022
0

У 2022 році буде представлений перший «модний» автомобіль китайської марки Lynk&Co, створений спільно з іншою китайською компанією. Партнером по новій машині стала фірма inxxstreet, яка спеціалізується на випуску одягу та аксесуарів - дизайнери модного бренду зробили свій внесок у створення незвичайного варіанта купе-кросоверу Lynk&Co 05, створеного на базі моделі Lynk&Co 01. Поки невідомо, чи стане незвичайний концепт-кар серійним.

Крім силуету і оптики від вихідного Lynk&Co 05 майже нічого не залишилося - автомобіль обзавівся агресивним аеродинамічним обвісом, що істотно збільшує ширину кузова, гранованим розширювачем колісних арок, величезним спойлером, масивним заднім бампером з квартетом вихлопних патрубків.

Для концепт-кара створені ексклюзивні колеса. Дизайн автомобіля нагадує одночасно і стелс-бомбардувальники, і гіпертрофований суперкар Lamborghini Reventon, що випускався в 2007-2009 роках, але з поправкою на східні уявлення про прекрасне.

Про технічні зміни не повідомляється, тому ймовірно, що Lynk&Co 05 від inxxstreet збереже стандартний 190-сильний 2-літровий 4-циліндровий бензиновий турбомотор Volvo Drive-E з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Джерело: Lynk Co

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація