Mahindra готує недорогого конкурента Toyota Hilux

Mahindra готує недорогого конкурента Toyota Hilux

16 серпня 2023
0

На автошоу в Кейптауні (ПАР) презентували концепт-кар Mahindra Global Pick Up. Він є провісником недорогого рамного пікапа. Подробиці новинки розкрили на сайті Autocar.

В основі пікапа лежить позашляховик Mahindra ScorpioN. Нова модель стане недорогою альтернативою Toyota Hilux, Mitsubishi L200 і Nissan Navara. Вона може з'явитися і в Європі, адже ScorpioN там уже продається.

Індійський пікап схожий з Mahindra ScorpioN - у нього високий капот, рельєфні боковини і довгасті діодні фари. У той же час, частина кузовних деталей у авто замінені і серед них - решітка радіатора і бампери.

Пікап Mahindra помітно більший за позашляховик - щонайменше 5 м у довжину. Крім того, його підготували до бездоріжжя - збільшили кліренс, додали позашляхові шини, шноркель, підніжки і багажник на дах.

Салон Mahindra не показали, але відомі деталі комплектації пікапа. Авто отримає паркувальний автопілот, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і утримання в смузі.

Нова Mahindra оснащуватиметься 2,2-літровим турбодизелем на 175 к. с. Пікап отримає 6-ступінчасту автоматичну КПП і повний привід з набором режимів для різних типів бездоріжжя. Стартова ціна Mahindra Global Pick Up становитиме близько 20 000 доларів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений CarDekho India (@cardekhoindia)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація