Mahindra представила недорогий електричний кросовер

Mahindra представила недорогий електричний кросовер

09 вересня 2022
0

Індійський концерн Mahindra презентував електричний кросовер XUV400. Бюджетна модель надійде у продаж із січня 2023 року за ціною менш як 30 000 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт автовиробника.

Нова Mahindra XUV400 має знайомий вигляд, адже це не повністю самостійна технологія. В основі авто лежить компактний кросовер SsangYong Tivoli, який раніше продавали на українському ринку. Річ у тому, що донедавна концерн Mahindra був власником SsangYong. Цілком ймовірно, що модель з'явиться за межами Індії, адже деякі моделі марки продають навіть у Європі.

У профіль електромобіль Mahindra XUV400 практично нічим не відрізняється від південнокорейського побратима. А ось дизайн передньої частини та ліхтарі в нього цілком нові.

У салоні змін, якщо порівняти з SsangYong Tivoli ще менше. Електрокар отримав нові прилади та важіль КПП, а також покращену мультимедійну систему з 7,0-дюймовим дисплеєм. Базова комплектація поповнилася навігацією.

Індійський електромобіль оснащений 150-сильним мотором та акумуляторною батареєю на 39,4 кВт?год. Він розганяється до 100 км/год за 8,3 сек і розвиває 150 км/год, а заявлений запас ходу становить близько 450-455 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація