Mercedes-Benz готує революцію на ринку автозапчастин

Mercedes-Benz готує революцію на ринку автозапчастин

20 травня 2022
0

Вже з червня 2022 року власники транспортних компаній, що мають автобуси Mercedes-Benz або Setra, зможуть набагато оперативніше отримувати ті чи інші запчастини. А фішка вся в тому, що фірмовий підрозділ Omniplus почне видавати ліцензії клієнтам на 3D-друк. Все що потрібно - це придбати сертифікований 3D-принтер (поки що тільки марки Farsoon Technologies) і пройти одноразову реєстрацію.

На першому етапі в магазині 3d Printing license eShop буде доступно близько 100 запчастин, що складаються з понад 1500 компонентів. Ліцензія матиме технологію шифрування даних Wibu Systems протягом усього процесу. Після успішного друку компонента термін дії відповідної ліцензії закінчується без збереження параметрів. Крім того, клієнти матимуть можливість розмістити замовлення на 3D-друк запчастин у найближчого сервісного партнера Omniplus.

Відзначимо, що Daimler Buses є піонером у всій автомобільній промисловості в області 3D-друку запчастин. Підрозділ Omniplus почав займатися цим ще в 2016 році. Для цифрового об’ємного відтворення підходить близько 40 тис. запчастин для міських і туристичних автобусів Mercedes-Benz і Setra. Тому поступово буде формуватися т. зв. цифровий склад запчастин із понад 7000 позицій, як часто використовуваних, так і під спеціальні запити.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація