MINI різко знизила ціни на електромобілі нового покоління в Китаї

MINI різко знизила ціни на електромобілі нового покоління в Китаї

21 жовтня 2024
0

Компанія MINI запропонувала величезні знижки на електромобілі нової родини. Слабкий попит змусив суббренд BMW зважитися на радикальні заходи. Неймовірну дисконтну програму оголосили в Китаї. Під розпродаж потрапили хетчбеки Cooper та кросовери Aceman, причому йдеться не про залишки старих моделей, а про новинки.

На конкурентному ринку MINI виявилися не потрібними, і тепер початкові прайс-листи переглянуті. Все подається як тимчасова акція тривалістю з 18 жовтня по 30 листопада: вигода становитиме від 24 до 29 відсотків залежно від версії.

Нове сімейство електромобілів MINI випускається в Китаї, і на місцевому ринку продажі почалися влітку. Спочатку стартова ціна хетчбека Cooper становила 29,6 тисяч доларів, а кросовер Aceman коштував 32,4 тисяч доларів.

Тепер стартові ціни знижено до 21 і 23 тисяч доларів відповідно. Китайські журналісти підрахували, що абсолютна вигода на деякі комплектації сягає 10 тисяч доларів, а найменший доступний дисконт - солідні 8 тисяч доларів. Також клієнтам пообіцяли 36-місячний період безвідсоткового кредиту та бонуси у розмірі 1100 доларів.

Поки що електромобілі MINI мало засвічені в соцмережах, а на китайському ринку без такого виду реклами розраховувати на популярність важко. Щомісячні обсяги продажів не відомі, але, судячи з розпродажу, попит не влаштовує босів BMW. Цікаво, що тепер у Китаї хетчбек Cooper коштує майже у півтора рази дешевше, ніж у Німеччині.

Джерело: Мотор
Фото: MINI

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація