Молодий китайський автовиробник готує седан у стилі Tesla

Молодий китайський автовиробник готує седан у стилі Tesla

30 липня 2022
0

Молодий китайський автовиробник Hechuang Motors створений завдяки спільним зусиллям відомих китайських компаній NIO та GAC. Однак із самого свого заснування бренд зміг освоїти лише дві моделі на своєму конвеєрі. Тепер Hechuang тизерить зовнішність першого седана марки.

Hechuang Motors випускає автомобілі під назвою Hycan. Тому і майбутня новинка називається Hycan A06. Якщо судити з представлених тизерів, то може скластися враження, ніби машину створювали з огляду на Tesla Model 3. Загальний образ, якщо не брати до уваги купеподібний силует, дуже нагадує американський седан. Особливо це помітно в передній частині моделі, яка отримала характерний «дзьоб».

На жаль, про технічні характеристики і дату виходу моделі автовиробник поки не поширюється, але можна очікувати, що дебют відбудеться до кінця цього року. Поки що лінійка Hechuang Motors складається з двох кросоверів: Z03 і 007. По суті, обидва електрокари є видозміненими моделями GAC Aion. Наприклад, Z03 створений з Aion Y, а Hycan 007 всього лише більш облагороджена версія Aion LX.

Не виключено, що майбутній Hycan A06 теж буде однією з моделей GAC Aion зі зміненим інтер'єром. На цю роль, до речі, добре підходить Aion S Plus. Його силова установка складається з одного електромотора на 204 кінські сили та 350 Нм моменту. Ємність літій-іонної батареї виробництва CATL становить 58 кВт.год, з якою він може проїжджати 510 км на одній зарядці за застарілою методикою NEDC.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація