Новий електрокросовер Chery та Xiaomi отримав цінник

Новий електрокросовер Chery та Xiaomi отримав цінник

28 липня 2024
0

Електрокросовер iCar V23, розроблений спільно Chery та компанією Zhimi Technology (дочірня фірма Xiaomi), вийде на ринок Китаю за ціною від 119 800 юанів (16 500 доларів). Про це повідомляє CarNewsChina з посиланням на внутрішні документи, що потрапили у відкритий доступ.

Нова модель суббренду iCar з індексом V23 є компактним позашляховиком: його розміри становлять 4220 х 1915 х 1845 міліметрів при колісній базі 2730 міліметрів. Він трохи компактніший за перший електрокар цієї лінійки з позначенням 03, але позиціонується як трохи дорожча і престижніша модель.

Кутастий дизайн, невеликі обвіси та 212-міліметровий просвіт у поєднанні з двомоторною силовою установкою дозволяють продавати V23 як електрокар із підвищеними позашляховими здібностями. Заявлені кути в'їзду/з'їзду становлять 43 і 41 градус.

Очікується, що у п'ятидверної моделі з'явиться і міська модифікація з одним двигуном і трохи зменшеним кліренсом. Прогнозований запас ходу становить від 300 до 500 кілометрів, але детальних даних про силові установки поки що немає.

iCar V23 вийде на ринок до кінця поточного року. У майбутньому Chery та Zhimi планують спільно розробити ще від шести до восьми електрокарів для різних ринкових сегментів.

Джерело: AMPERCAR.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація