Опубліковано подробиці нового гібридного Ford Mondeo

Опубліковано подробиці нового гібридного Ford Mondeo

28 листопада 2023
1

Китайське видання Autohome опублікувало фото та технічну інформацію про гібридний Ford Mondeo. Зовні він практично не відрізняється від звичайної паливної версії. Єдина помітна відмінність - колісні диски з низьким опором вітру та шинами розмірності 235/45 R19.

У салоні з відмінностей очікується лише додаткова інформація про електричну складову на панелі приладів. На фото видно великий екран практично на всю ширину передньої панелі та спортивні сидіння в оббивці з червоним декоративним рядком. Червоні «спортивні» акценти також є на передній панелі, рульовому колесі та дверних картах. У задньому ряду трисекційний диван із широким відкидним підлокітником у центральній частині.

У рух гібрид наводить чотирициліндровий двигун 1,5Т, доповнений електромотором. Сукупна потужність системи - 188 к.с. Судячи з опуклості в підлозі, акумуляторний блок встановлений у багажному відділенні. Його ємність та запас ходу на електротязі не поточнюються.

У стандартну комплектацію гібридного Ford Mondeo увійдуть системи допомоги при водінні, включаючи адаптивний круїз-контроль та асистент паркування. Докладніша інформація про новинку, включаючи ціни, з'явиться 30 листопада під час офіційної прем'єри.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Doc-men  

Я розумію, що "мопед не мій, я просто розмістив об'яву!", але ж краще:
- не "опір вітру", а "опір повітрю";
- у рух не "наводить", а "приводить";
- не "поточнюються", а "уточнюються";
- не "включаючи адаптивний контроль...", а включно з адаптивним контролем..." .

Не в докір було сказано, а заради красоти висловлювань.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація