Опубліковано перші фото MINI Aceman

Опубліковано перші фото MINI Aceman

27 липня 2022
0

Компанія MINI готує чергову новинку. Невеликий електричний кросовер покажуть публіці у серпні на німецькому фестивалі комп'ютерних ігор Gamescom, а в 2024 році він стане серійним. Про це повідомляє офіційний сайт BMW-MINI.

Новий MINI Aceman - молодший брат кросовера Countryman. Молодіжний кросовер досягає 4,05 м завдовжки, 1,99 м завширшки і 1,59 м заввишки, тобто він ненабагато більший за хетчбек MINI.

Дизайн Aceman виконаний у традиційному стилі британської марки. Електрокар MINI зберігає фірмовий двооб'ємний силует і великі фари. Разом із тим, решітки радіатора у нього немає - на «ніс» проєктується зображення британського прапора. Такі ж візерунки присутні на даху та ліхтарях. Крила серйозно розширені, щоб розмістити 20-дюймові колеса.

Оздоблення салону MINI Aceman - мікс із різних видів тканини з яскравими візерунками: використані вельвет, велюр, шерсть, сукно. На передню тканинну панель можуть проєктуватися зображення. Також кросовер отримав сучасний OLED-дисплей.

Характеристики MINI Aceman поки що не розголошують. За попередніми даними, електрокросовер отримає дві версії потужністю 180 к.с. із батареєю на 40 кВт.год та 215-сильну з батареєю ємністю 50 кВт.год. У першому випадку запас ходу становитиме приблизно 300 км, у другому - приблизно 400 км.

Розробники стверджують, що серійний електромобіль MINI Aceman на 80% повторюватиме концепт-кар. Вартість базової версії становитиме приблизно 30-35 тис. євро.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація