Представлено флагманський седан Peugeot 508L 2024-го модельного року

Представлено флагманський седан Peugeot 508L 2024-го модельного року

01 серпня 2023
0

У Китаї розсекречено флагманський седан Peugeot 508L від місцевого спільного підприємства Dongfeng Peugeot. Цін поки немає (їх оголосять у серпні), але є подробиці про оснащення та характеристики.

Модель це не абсолютно нова, а лише оновлена. Слідуючи з тенденціями сучасної моди, Peugeot 508L отримав безрамкову решітку радіатора та матричні фари. При цьому дверні ручки виконані по-старому - у вигляді ручок під природний хват.

На відміну від європейського Peugeot 508, що є ліфтбеком, китайська версія - це седан. Літера L вказує на те, що автомобіль подовжили на 55 мм (а колісна база збільшилася на 58 мм). З «підтяжкою обличчя» автомобіль отримав камери в корпусах дзеркал заднього виду, нові аеродинамічні колісні диски та бездротову зарядку для смартфона підвищеної потужності - 15 Вт замість 5 Вт.

З моторної гами зник базовий двигун об'ємом 1,6 л: Peugeot 508L комплектується виключно турбомотором об'ємом 1,8 л потужністю 211 л. Працює він у парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація