Представлено перший електрокар на платформі Foxconn

Представлено перший електрокар на платформі Foxconn

02 вересня 2022
0

Foxtron (дочірнє підприємство Foxconn, що займається електромобілями), представила електричний кросовер Luxgen n7. Він стане першим автомобілем, який найбільший контрактний партнер Apple випускатиме у співпраці з тайванським автовиробником Yulon Motor.

Кросовер Luxgen n7 базується на концепті Model С, представленому Foxconn та Yulon Motor восени 2021 року разом із ще двома прототипами машин на електричному приводі - седаном Model E та автобусом Model T. Передбачалося, що новинки будуть випускатися під брендом Foxtron, але плани змінилися. Дизайн Model C був розроблений італійською фірмою Pininfarina.

Для створення Luxgen n7 використовувалася відкрита модульна платформа MIH з акумулятором, інтегрованим у шасі, представлена ??Foxconn у 2020 році. На презентації прототипу Model C повідомлялося про запас ходу 700 км при батареї ємністю всього 56 кВт.год.

На жаль, даних про специфікацію серійного Luxgen n7 поки немає. Відомо тільки що кросовер із заднім приводом оснащений одним мотором, має сім місць у салоні та довжину 4640 мм при колісній базі 2860 мм.

Попередня ціна Luxgen n7 складає 1 млн. нових тайванських доларів (€32 900). Бронювання на покупку електромобіля вже відкрито. Для цього потрібно внести на депозит 1000 місцевих доларів ($32,68). Як повідомляє DigiTimes, кількість охочих купити Luxgen n7 перевищила всі очікування - лише за два дні було зареєстровано понад 10 тис. заявок. Тому виробник достроково закрив перший раунд бронювання, який мав тривати до 15 жовтня.

Як стверджують джерела DigiTimes, постачання Luxgen n7 розпочнеться у першій половині 2023 року.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація