Представлено спеціальний MG Cyberster

Представлено спеціальний MG Cyberster

31 січня 2024
0

Британський бренд MG, який наразі належить SAIC Motor Corporation, представив спеціальну версію MG Cyberster - «Red Top Edition». Наклад обмежений 100 одиницями вартістю 51 500 доларів.

Перші поставки очікуються у березні 2024 року. Для порівняння, базовий Cyberster, який дебютував на автосалоні в Гуанджоу, коштує від 45 100 до 50 700 доларів.

У версії Red Top Edition електричний спорткабріолет пофарбований в ексклюзивний перлинно-білий колір з червоним дахом. Це відсилання до класичних кольорів MGA, MGB та MG Magnette. Як стверджується, бічний профіль Cyberster показує класичний дизайн MG.

Інтер'єр виконаний у стилі кокпіту із сидіннями зі шкіри Nappa, карбоновою центральною панеллю та трьома екранами, орієнтованими на водія. Кермо з підрульовими пелюстками.

Тюнінгом шасі Cyberster займається італійська компанія DANISI, створена вихідцями з команди F1 Ferrari. Подробиці силової установки спеціального видання не розголошуються.

Представлена на ринку двомоторна версія Cyberster використовує передній синхронний двигун із постійними магнітами потужністю 204 к.с. Потужність заднього мотора - 340 к.с. Сукупна віддача силової установки - 544 к.с. Це дозволяє родстеру прискорюватись від 0 до 100 км/год за 3,2 секунди. Акумуляторний блок ємністю 77 кВт.год забезпечує до 520 км за CLTC без підзарядки.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація