Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів CITROEN та OPEL в Житомирі

Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів CITROEN та OPEL в Житомирі

17 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Всупереч кризам та з вірою в майбутнє представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство європейських брендів CITROEN та OPEL в місті Житомир. Дані Бренди завжди були надійними партнерами для своїх вже існуючих клієнтів і мають намір стати таким для нових покупців. CITROEN та OPEL в своєму пріоритеті ставлять не тільки розширення територіальної присутності в країні, що спрощує покупку нового автомобіля, але і вдосконалення супутніх послуг і сервісного обслуговування. Клієнти отримують зручність не тільки в покупці автомобіля, а й в подальшій його експлуатації.

Уже довгі роки Бренд Opel гармонійно існує на українському ринку, і за цей час автомобілі німецької марки дуже надійно ввійшли в повсякденне життя автолюбителів і до цього дня намотують тисячі кілометрів дорогами нашої країни. Турбота від бренду відчуватися на кожному кроці - починаючи з комфортних умов вибору автомобіля (функціональний онлайн-склад, фірмовий конфігуратор, вигідні умови кредитування), завершується комфортом під час експлуатації автомобіля (онлайн запис на сервіс, розрахунок планового ТО). І тепер настав час розширити власну присутність в місті Житомир та в області загалом.

Головний пріоритет в роботі Бренду CITROEN - це турбота про клієнта, починаючи від покупки автомобіля та закінчуючи подальшим його використанням і обслуговуванням. Автомобілі CITROEN максимально відповідають всім вимогам клієнтів завдяки широким можливостям трансформації, економічним і потужним двигунам і, звичайно ж, простим і доступним супутнім послугам. Бренд неодноразово став лідером ринку легкого комерційного транспорту за результатами року, що вкотре підтверджує пізнаваність серед українців та довіру від клієнтів. Саме тому надійний партнер в місті Житомир зможе стати частиною великої сім'ї CITROEN та разом продовжити історію успіху Бренду в Україні.

Конкурс на вакансію нового дилера вже відкрито, зазначимо основні вимоги:

  • досвід роботи в автомобільному бізнесі;
  • наявність команди спеціалістів з ведення автомобільного бізнесу;
  • земельну ділянку під будівництво автомобільного центру або вже існуючий 3S-центр (Sales, Service, Spare parts);
  • на кожен Бренд шоу-рум площею щонайменше 200 кв. м для експозиції автомобілів;
  • автомийка, сервісна зона, склад запчастин, місця під паркування автомобілів клієнтів на території комплексу.

Зацікавлених кандидатів на статус дилера Брендів CITROEN та OPEL, які відповідають усім вимогам, просимо надсилати презентацію з описом центру на електронну пошту dmitriy.sheikman@stellantis.com. Заявки приймаються до 31 грудня 2023 року.

З уточнюючих питань можна звертатися на вищевказану електронну пошту або за телефоном 095 847 27 27 (контактна особа - Дмитро Шейкман).

Джерело: Stellantis Україна

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація