Презентовано електричний сіті-кар MG Comet EV

Презентовано електричний сіті-кар MG Comet EV

30 квітня 2023
0

Британська марка MG, яка належить китайській SAIC Motor, представила крихітний чотиримісний сіті-кар із повністю електричною силовою установкою. Новинка із багатообіцяючою назвою Comet (Комета) - «близнюк» китайського субкомпакту Wuling Air та Chevrolet Spark EV. У неї схожий дизайн передньої частини кузова, аналогічна оптика, бічні дзеркала заднього виду та декор. З відмінностей - лише логотипи та оригінальні 12,0-дюймові колісні диски.

У салоні - блок із двох 10,25-дюймових дисплеїв: цифрова панель приладів та «мультимедійка» із підтримкою Android Auto та Apple CarPlay. У станадартному оснащенні заявлені дві фронтальні подушки безпеки, ABS, камера заднього виду та датчики паркування.

MG Comet EV трохи більший за європейський Citroen Ami. При колісній базі 2010 мм китайський електромобіль досягає 2974 мм у довжину, 1505 мм у ширину та 1640 мм у висоту. Габарити французького сіті-кара 2410 х 1390 х 1520 мм.

Comet EV укомплектований електромотором віддачею 42 к.с. та 149 Нм крутного моменту. Ємність тягової батареї - 17,3 кВт.год. Паспортний запас ходу - 230 км. Від 0 до 100% ємності акумулятор заряджається 7 годин. Привід - задній.

Сіті-кар MG Comet EV призначений для індійського ринку. Стартовий цінник - 9 760 доларів. Прийом замовлень почнеться найближчими тижнями. Чи з'явиться сіті-кар за межами Індії, не поточнюється.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація