Презентовано новий «британський» купе-кросовер MG Whale

Презентовано новий «британський» купе-кросовер MG Whale

09 січня 2024
0

У Саудівській Аравії відбулася світова прем'єра MG Whale. Недорога модель вартістю від $26 000 стане першим купе-кросовером британської марки. Подробиці авто з'явилися на офіційному сайті британського бренду.

Новий MG Whale створено на базі моделі Roewe Jing. Кросовер вирізняється вельми нестандартним дизайном з високою віконною лінією і аркоподібним дахом, як у BMW X4 і X6. У нього тоненькі діодні фари і ліхтарі, а безрамкова решітка радіатора нагадує китовий вус (у перекладі з англійської Whale - кит).

Розміри MG Whale 2024:

  • довжина - 4702 мм;
  • ширина - 1903 мм;
  • висота - 1691 мм;
  • колісна база - 2765 мм.

Салон MG Whale оздоблено двоколірною шкірою, а «китову» тему тут продовжує важіль КПП у формі плавника. На передній панелі встановлено два 12,3-дюймові дисплеї.

Спортивні передні крісла оснащені електроприводом, а у задніх сидінь регулюється спинка. Оснащення включає клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, панорамний дах і камери кругового огляду.

Кросовер MG Whale оснащений 2,0-літровим 231-сильним турбомотором і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Максимальна швидкість становить 210 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація