Суперкар Cupra DarkRebel із метавсесвіту показали «вживу»

Суперкар Cupra DarkRebel із метавсесвіту показали «вживу»

09 вересня 2023
0

Іспанський бренд Cupra, виділений в окрему компанію п'ять років тому, привіз на автосалон IAA Mobility у Мюнхені фізичну версію концепту DarkRebel. Вперше його показали у квітні цього року у вигляді цифрового суперкару, який можна налаштувати у власному метавсесвіті бренду.

Під час створення фізичної концепції дизайнери Cupra проаналізували понад 270 000 конфігурацій, створених фанатами після цифрового дебюту DarkRebel. Кузов футуристичного шутінг-брейку пофарбований в унікальний темно-фіолетовий колір з мідними акцентами. «Більш гостра, ніж будь-коли, передня частина кузова» прикрашена підсвіченим логотипом марки. По обидва боки від нього - трикутні «світлові підписи».

Передній бампер особливо вражає гострими та драматичними лініями, які надають концепту зловісного вигляду. Скульптурні боковини привертають увагу масивними задніми колісними арками. Під ними - ефектні колісні диски з чорними спицями, мідними вставками та прозорими елементами, через які проглядають гальмівні супорти.

Не менш вражаюче виглядає і задня частина кузова з великим спойлером, який починається від даху. Трикутні задні ліхтарі з'єднані тонкою лінією зі світловим значком Cupra по центру. Доповнює картину характерний «суперкарний» дифузор.

Центральна частина інтер'єру - надрукований на 3D-принтері тунель. На передній панелі привертає увагу оригінальне кермо без нижньої частини обода та невеликий дисплей з яркою графікою за ним. З центральної стійки виступає кришталевий важіль перемикання коробки. Сидіння у шоу-кару ковшеподібні Supersport із підголівниками, покритими тривимірною трикотажною тканиною.

Інтер'єр оздоблений екологічно чистими матеріалами, такими як на 90% біорозкладний бамбук. На стелі встановлено тепловізійну камеру, яка змінює налаштування системи клімат-контролю залежно від атмосфери в салоні. Як стверджується, концепту дістався новий користувацький інтерфейс, але подробиць поки немає. Чи буде у DarkRebel серійне продовження також не повідомляється.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація