Tesla Model Y у новому кольорі помітили на заводі Tesla Giga Texas

Tesla Model Y у новому кольорі помітили на заводі Tesla Giga Texas

07 вересня 2024
0

Нещодавній обліт комплексу Tesla Giga Texas за допомогою дрона дав змогу помітити Tesla Model Y у новому глибокому червоному кольорі, який до цього не випускався виробником електромобілів.

Поточна лінійка автомобілів Tesla пропонує лише кілька варіантів забарвлення. Як можна побачити на сторінці замовлення Model Y у Сполучених Штатах, автомобіль пропонується в таких кольорах: Stealth Gray, Pearl White Multi-Coat, Deep Blue Metallic, Solid Black, Quicksilver або Ultra Red. Ultra Red, який коштує на 2000 доларів дорожче, був представлений у березні 2023 року для Model S і Model X, а потім випущений для Model 3 і Model Y.

Ultra Red замінив попередню фарбу Tesla Red Multi-Coat, яка мала яскравий відтінок червоного, хоча й не такий глибокий, як Midnight Cherry Red від Giga Berlin. Нова Model Y, помічена на території Tesla Giga Texas, пофарбована в темніший відтінок, ніж Ultra Red.

Вона має майже ідентичний вигляд до одного з перших варіантів фірмової фарби Tesla, Signature Red, який був випущений для Model S і Model X.

Джерело: iXBT.com
Фото: Teslarati

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація