У GM вигадали новий спосіб боротьби з перекупниками

У GM вигадали новий спосіб боротьби з перекупниками

07 серпня 2022
0

General Motors продовжує боротися з перекупниками, які купують найбільш затребуваних моделей концерну і відразу їх перепродують за вищою ціною. До таких автомобілів відносяться Chevrolet Corvette Z06, Cadillac Escalade-V та GMC Hummer EV. Раніше компанія пообіцяла грошові бонуси тим, хто погодиться не перепродавати свій Corvette протягом року, а тепер концерн має намір обмежити гарантію на машини у разі їхнього швидкого перепродажу.

Наприкінці липня американські власники Corvette Z06 розповіли, що General Motors розіслав їм листи з пропозицією грошової винагороди у разі, якщо вони погодяться не продавати свій спорткар хоча б протягом року. GM пообіцяв нарахувати 500 тисяч балів у програмі лояльності My Chevrolet Rewards, що еквівалентно п'яти тисячам доларів.

Тепер автовиробник знайшов інший спосіб боротьби з перекупниками. У розмові з виданням The Drive представник General Motors заявив, що компанія обмежить гарантію у разі перепродажу автомобіля протягом року з моменту покупки. Крім того, якщо раптом клієнт потрапить на перепродаж, у майбутньому йому буде закрито доступ до купівлі нових моделей GM.

Раніше повідомлялося, що Corvette Z06 викликав ажіотаж на ринку, і General Motors поки що не справляється з кількістю замовлень. Так, ще восени минулого року черга по цю модель розтягнулася на три роки - навіть до оголошення рекомендованої ринкової вартості (від 106 395 доларів).

Джерело: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація