У Китаї створили дивовижний електрокросовер GAC ERA

У Китаї створили дивовижний електрокросовер GAC ERA

20 листопада 2023
0

На автосалоні в Гуанчжоу презентували новий GAC ERA. Концепт-кар демонструє бачення нового повнорозмірного електрокросовера. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Кросовер GAC ERA більший за Cadillac Escalade - 5413 мм завдовжки при колісній базі 3132 мм, а його кліренс сягає 244 мм. Його дизайн розробляли в Лос-Анджелесі та Мілані. У авто високий капот, тоненькі фари та обтічна звужена задня частина.

Двері GAC ERA виконані орними, що полегшує посадку і висадку. В оздобленні використані дерево, а також штучні шкіра і замша.

Кермо GAC ERA приплющене, а на всю ширину передньої панелі розтягнуто дисплей. Окремий тачскрін замінює клавіші клімат-контролю.

Передні сидіння можна розгорнути, а посеред салону розкладається столик. Задній диван доповнений подушками і висувними підставками для відпочинку ніг.

Електромобіль GAC ERA оснащений двома моторами на задній осі загальною потужністю 548 к.с. Замість батареї у нього водневі паливні комірки, де виробляється електрика. Запасу водню в балонах вистачає на 800 км шляху.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація