У Латвії презентували оригінальний електричний кабріолет за 20 тисяч євро

У Латвії презентували оригінальний електричний кабріолет за 20 тисяч євро

12 липня 2022
0

Латвійська компанія Dartz відома найдорожчими позашляховиками у світі, але також випускає й недорогі електрокари під брендом FreZe. Наразі його лінійку поповнив екстравагантний кабріолет Froggy EV Beachstar. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Новий FreZe Froggy EV Beachstar створили до 30-річчя першої моделі Dartz - тюнінгованого Volkswagen Beetle, названого Froggy. Електрокар позиціонують як пляжний автомобіль для двох.

Як і всі моделі FreZe, кабріолет збудований на базі масового Wuling HongGuang Mini EV від General Motors. Йому зрізали дах і скло, а ззаду з'явилася кришка багажника з двома обтічниками. Електромобіль довжиною всього 2,9 м виділяється завдяки яскравим кольорам кузова та внутрішнього оздоблення.

Силова установка Wuling залишилася без змін. Кабріолет оснащений скромним 27-сильним електромотором і літій-полімерною батареєю ємністю 13,8 кВт?год. Він розганяється до 100 км/год, а запас ходу становить близько 200 км.

Новий FreZe Froggy EV Beachstar планують продавати за 19 999 євро, а основними клієнтами називають готелі на курортах, служби прокату й каршерингу. Оснащення електрокара включає кондиціонер, парктронік і камеру заднього виду.

Примітно, що у Wuling також з'явиться версія в кузові кабріолет, причому вона обіцяє бути набагато дешевшою - приблизно від $6000.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація