У Німеччині збанкрутував постачальник емблем для Mercedes-Benz

У Німеччині збанкрутував постачальник емблем для Mercedes-Benz

22 листопада 2022
0

Компанія BIA Forst оголосила про закриття заводу, що виготовляє хромовані трипроменеві зірки для Mercedes-Benz, повідомляє Auto Moto und Sport. Про те, що виробник збанкрутував, стало відомо ще в середині листопада: лінію для гальванізації демонтують, а співробітників підприємства звільнять у грудні 2022 року. Серед причин закриття журналісти називають загальносвітове падіння продажів автомобілів, збільшення витрат на випуск продукції та підвищення цін на енергоносії.

BIA Forst виготовляв емблеми німецької марки, які встановлюються вертикально на деякі моделі, наприклад, S-Class, GLS та Maybach. На інших автомобілях велика трипроменева зірка розташована на решітці радіатора. У самому Mercedes-Benz заявили, що компанія не залишиться без шильдиків, тому що їх виготовляють і на інших підприємствах.

BIA Forst - не перший німецький постачальник автомобільної галузі, який розорився за останні півроку. Раніше цієї осені про банкрутство заяви Borges, який виготовляв пластикові деталі для автомобілів. З фінансовими труднощами зіткнувся Dr. Schneider - великий постачальник елементів салону та вентиляційних систем.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація