В Італії розробляють перший у світі реактивний суперкар

В Італії розробляють перший у світі реактивний суперкар

15 червня 2023
0

Молода італійська компанія Camal Stile презентувала проєкт свого першого суперкара Test/1. Автомобіль обладнали реактивним двигуном. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Camal Stile може стати першим у світі реактивним суперкаром. Автомобіль отримав турбореактивний двигун потужністю 5000 к.с. Теоретично він здатний розвинути швидкість понад 450 км/год. Як правило, такими двигунами оснащують тільки спеціальні автомобілі, створені, щоб побити рекорди швидкості.

Camal Stile Test/1 - обтічний одномісний болід що нагадує спортпрототипи з гонки «24 години Ле-Мана». У той же час у зовнішньому вигляді є риси реактивного концепт-кара Fiat Turbina 1954 року.

У суперкара стрімкий клиноподібний силует із загостреним «носом» і піднятою задньою частиною. Test/1 отримав кіль та велике антикрило, а задні колеса прикриті спеціальними накладками. Коефіцієнт лобового опору в автомобіля дуже низький - 0,20.

Салон прикритий скляним ковпаком, як у винищувачі. Італійський суперкар є одномісним. Він отримав кермо-штурвал та цифрову панель приладів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація