В Україні почнуть продавати новий британсько-китайський кросовер

В Україні почнуть продавати новий британсько-китайський кросовер

06 листопада 2023
2

Модельний ряд MG в Україні поповнить ще один компактний кросовер. На ринок незабаром вийде новий MG One. Подробиці моделі розкрили на сайті українського представництва бренду.

MG One - кросовер C-класу з виразним дизайном. Величезна «паща» решітки радіатора та розкосі діодні фари роблять його схожим на новий MG HS 2023, проте він дещо менший за розмірами - 4 581 мм завдовжки за колісної бази у 2670 мм.

Салон MG One 2023 сучасніший, ніж у старшого брата. На передній панелі встановлено одразу три дисплеї, що сумарно досягають 30 дюймів у діагоналі. Більшість кнопок всередині - сенсорні. Об'єм багажника становить 336-1 120 л.

Кросовер MG One оснащений 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 167 к. с. і варіатором. Розгін до 100 км/год займає 8,8 с.

Базовий MG One COM за 932 311 гривень отримав 18-дюймові диски, безключовий доступ, парктронік, камеру заднього виду, круїз-контроль.

Топова версія LUX (1 008 016 гривень) додає двозонний клімат-контроль, камери кругового огляду, електропривод крісла водія, панорамний дах, бездротову зарядку для смартфонів, системи контролю смуги руху та «сліпих» зон.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

egort  

якщо б у нас був захист споживачів вже давно за словосполучення "британсько-китайський" би засудили

+1-1ВІДПОВІСТИ  
mavrx5  

egort, обгрунтуйте в чому порушення прав споживачів

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація