Chery Exeed TXL пережив планове оновлення

Chery Exeed TXL пережив планове оновлення

23 червня 2023
0

Китайський кросовер Chery Exeed TXL, відомий на рідному ринку як Xingtu Lingyun, пережив планове оновлення. На зовнішності автомобіля воно практично не відбилося, тоді як салон абсолютно новий, скопійований у флагманського Exeed RX.

Найпомітніші зміни екстер'єру - збільшена решітка радіатора з хромованими декоративними смугами. Візуально вона об'єднана в один блок із вертикальними світлодіодними денними ходовими вогнями. На даху з'явився маленький спойлер. Наскрізні задні ліхтарі візуально роблять автомобіль ширшим. Завдяки шинам Continental кросовер став кращим в управлінні та стійкішим на дорозі. Кузовна палітра доповнена новим зоряно-зеленим кольором.

Exeed TXL базується на архітектурі M3X Mars Pro, представленій Chery у серпні 2021 року. Він був першою серійною моделлю, побудованою на цій платформі. На габарити кросовера оновлення не вплинуло - 4780 x 1885 x 1730 мм. Розмір колісної бази - 2800 мм.

Інтер'єр удосконалений з точки зору ефективності керування, комфорту та безпеки. Перед водієм 24,6-дюймовий вигнутий екран Galaxy з об'ємним звуком та насиченими кольорами. Також заявлено навколишнє світлодіодне освітлення з 256 відтінками та кількома режимами роботи. Зокрема, є окремі режими для вітання, водіння, швидкості та прослуховування музики.

Новий Exeed TXL оснащений чіпом Qualcomm Snapdragon 8155 та екосистемою Lion 5.0, які значно покращили його інтелектуальні характеристики. Голосова система управління розуміє команди на кількох китайських діалектах. Також передбачено бездротове заряджання для мобільних телефонів, цифровий ключ та Bluetooth.

Передні сидіння в новому TXL оздоблені шкірою Nappa й оснащені масажем, підігрівом та вентиляцією. Аудіосистема із 23 динаміками, у тому числі й у підголовнику сидіння водія, забезпечує 7.1.4-канальний панорамний звук. У стандартній комплектації заявлено системи ароматизації та моніторингу чистоти повітря.

У моторній лінійці два турбодвигуни. Базовий - 1,6-літровий потужністю 197 к.с. та крутним моментом 300 Нм. Топовій версії дістався рядний чотирициліндровий 2.0TGDI, що видає 261 к.с. та 400 Нм. Обидва двигуни пов’язані з 7-ступінчастою коробкою передач із подвійним зчепленням мокрого типу. Повний привід дістався лише кросоверу з 2,0-літровим двигуном.

Вартість нового Chery Exeed TXL не уточнюється. Також немає даних про старт продажів та доступність на ринках.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація