Chery готує новий седан під старою назвою

Chery готує новий седан під старою назвою

22 вересня 2023
0

Chery Amulet повернеться на ринок як новий флагманський седан бренду. Під цим ім'ям у 2003-2012 роках Chery пропонувала субкомпактний п'ятидверний ліфтбек. Він базувався на неліцензійній копії платформи VW PQ32, яку використовували Volkswagen Golf II 1983 року та Skoda Rapid I 1991 року.

Рієнкарнований Amulet навряд чи опуститься до використання «запозиченої» архітектури. Тим більше, що це буде не якийсь рядовий «бюджетник», а флагман марки.

Зовнішність нового Chery Amulet A9 розроблять у стилістиці концепту Arrizo Star, представленого навесні цього року на автосалоні в Шанхаї. Футуристичний образ шоу-кара був розроблений у відповідності до мови дизайну Life in motion.

Неаносований концепт у обтічному кузові з арковим дахом та камерами на місці звичних бічних дзеркал став справжнім сюрпризом для відвідувачів авто-шоу. Передню його частину прикрашала стильна радіаторна решітка з малюнком у вигляді «гусячої лапки» та аналогічно оформлена тонка оптика. Для кращої аеродинаміки двері залишили без традиційних ручок.

Не виключено, що окрім стилю новий Amulet A9 запозичить у концепту гібридну силову установку C-DM. Шоу-кару обіцяли комбінований запас хода на рівні 1500 км та витрати палива - 3,8 літра на 100 км колії.

Незважаючи на те, що технічних подробиць про нового флагмана немає, цінник вже відомий - від 27 400 доларів. Залишається дочекатися прем'єри. За деякими даними новий Chery Amulet A9 дебютує ще до кінця 2023 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація