Chery iCar 03 представлено на автосалоні в Ченду

Chery iCar 03 представлено на автосалоні в Ченду

29 серпня 2023
0

Представлений на автосалоні в Ченду позашляховик Chery iCar 03 вийде на ринок вже наступного місяця і продаватиметься за ціною близько 20 000 доларів. Раніше повідомлялося, що продажі розпочнуться у четвертому кварталі.

Кросовер отримав кузов з габаритами 4406 x 1910 x 1715 мм, а колісна база складає 2715 мм. Кут в'їзду - 26 градусів, кут з'їзду - 29 градусів. Попереду розташована вертикальна група фар. Логотип «i» розташований у центрі закритої решітки радіатора. Автомобіль отримав нині популярні висувні дверні ручки.

Центральна консоль iCar 03 покрита м'якою оббивкою, по центру розташований великий екран, при цьому на панелі приладів немає ніяких фізичних кнопок: все управління здійснюється з екрана і кнопок на кермі.

Силова установка Chery iCar 03 складається із системи повного приводу з електронним керуванням, двигуна потужністю 185 к.с. та акумулятора від CATL. Максимальна швидкість iCar 03 сягає 150 км/год. Автомобіль може мати запас ходу до 500 км. Крім того, варто відзначити, що автомобіль оснащено вбудованими сонячними панелями на даху для збільшення запасу ходу.

iCar - новий електричний бренд Chery Group, орієнтований на молодих покупців. У майбутньому її модельний ряд включатиме сім автомобілів, включаючи спортивне електричне купе iCar GT та електричний кросовер iCar 03.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація