Chery останньою з великих китайських виробників виходить на ринок Німеччини

Chery останньою з великих китайських виробників виходить на ринок Німеччини

02 жовтня 2023
0

Більшість китайських автовиробників у своїй європейській експансії зосереджуються на електромобілях. Хоча деякі компанії пропонують європейцям ще й гібридні моделі. Chery, яка останньою з великих китайських брендів готується до виходу на ринок Німеччини, вирішила піти іншим шляхом.

За інформацією місцевих ЗМІ, компанія запропонує широкий спектр автомобілів трьох брендів: Omoda, Jaecoo та Exlantix. Раніше продажі автомобілів цих марок стартували в Іспанії, Мексиці, Ізраїлі, Туреччині, Кувейті, Австралії та Новій Зеландії.

Як повідомляється, навесні 2024 року в Німеччині розпочнуться продажі компактного кросовера Omoda 5. Першою запропонують версію з двигуном внутрішнього згоряння. Пізніше обіцяна повністю електрична модифікація із запасом ходу 450 км за WLTP. У перспективі до них може приєднатися гібрид, що підключається.

Бренд Jaecoo запропонує кросовери в стилістиці Land Rover: компактний Jaecoo 7 та більший Jaecoo 8. Інформації про силові агрегати моделей немає.

Електромобільний бренд Exlantix запропонує німцям кросовер E0Y та седан E03, презентація яких відбулася лише кілька місяців тому. Обидві моделі близько 4,9 метра в довжину та з батареями ємністю 64 та 82 кВт.год. Запас ходу - близько 430 та більше 500 км відповідно. Також очікується версія з акумулятором від CALT із запасом ходу понад 700 км. У Китаї продажі E0Y та E03 стартують у жовтні.

У разі успіху у Німеччині Chery має намір налагодити у Європі місцеве виробництво. Переговори про необхідні для цього виробничі площі вже ведуться.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація