Chery показали експортний спортивний седан Omoda O5 GT

Chery показали експортний спортивний седан Omoda O5 GT

19 серпня 2023
1

Опубліковано офіційні фото Chery Omoda O5 GT. Недорогий спортивний седан надійде в продаж найближчим часом за ціною від $25 000. Про це повідомляється на сайті Carscoops.

Новий Chery Omoda O5 GT - експортна версія моделі Arrizo 5 GT. Першими його зможуть купити в Мексиці, а пізніше седан з'явиться і в низці інших країн.

Дизайн Chery Omoda O5 GT виконаний у дусі Lexus - з величезною веретеноподібною решіткою радіатора і розкосими діодними фарами. Оптика седана тонована, також передбачені 17-дюймові диски і чорний лакований декор.

Розміри Chery Omoda O5 GT:

  • довжина - 4 691 мм;
  • ширина - 1 814 мм;
  • висота - 1 493 мм;
  • колісна база - 2 650 мм.

Салон оздоблено червоно-чорною шкірою з контрастною червоною прострочкою, а кермо скошене знизу. На передній панелі встановлено два 10,25-дюймові дисплеї.

Базова комплектація Chery Omoda O5 GT передбачає безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль і бездротову зарядку для смартфонів. Топовий варіант отримав камери кругового огляду, підігрів і вентиляцію крісел, системи контролю смуги руху і «сліпих» зон.

Седан Chery Omoda O5 GT оснащений 1,6-літровим 197-сильним турбомотором і 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. Заявлено, що розгін до 100 км/год займає близько 6 с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

До країн першого світу він не доїде, вангую! Морда прям копія Лексусів, їх просто заклюють судовими позовами. А у країнах третього світу нехай продаються, там Лексуса немає, бо людям не по карману.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація