Chery показали недорогий міський електромобіль Kaiyi Siyue

Chery показали недорогий міський електромобіль Kaiyi Siyue

03 жовтня 2023
0

Модельний ряд Kaiyi поповнить доступний міський електромобіль Siyue. Новинка заснована на електричній платформі та дебютує вже наприкінці жовтня. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Chery представили бренд Kaiyi у 2014 році. Тоді він мав назву Cowin, але через кілька років його перейменували. У 2018 році частину акцій компанії викупили Sichuan Yibin Push Group і Yibin Automobile Industry Development Investment.

Kaiyi Siyue отримав мінімалістичний дизайн з вузькими передніми фарами, між якими знаходиться тонка чорна смуга. Нижче розташована фальшива решітка радіатора.

Ззаду встановлено трикутні ліхтарі, об'єднані в один блок. Також новинка отримала аеродинамічні колісні диски.

Габарити Kaiyi Siyue:

  • довжина - 3360 мм;
  • ширина - 1700 мм;
  • висота - 1605 мм;
  • колісна база - 2160 мм.

В інтер'єрі передбачено чотири посадочні місця. На вибір запропонують кілька варіантів його оформлення.

Всередині можна знайти 10,25-дюймовий центральний дисплей інформаційно-розважальної системи та цифрову панель приладів. У список оснащення входять кондиціонер і безключовий доступ.

Kaiyi Siyue оснащений електромотором потужністю 48 або 54 к.с. залежно від версії. Максимальна швидкість обмежена на позначці 100 км/год.

Електромобіль отримає два варіанти акумуляторної батареї. Запас ходу становитиме 155, 210 або 301 км на одному заряді за циклом CLTC.

Kaiyi Siyue надійде в продаж у Китаї вже цього року. Початкова вартість моделі складе близько 36 000 юанів (5000 доларів).

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація