Chery розсекретила стильний гібридний кросовер Jetour Shanhai L9

Chery розсекретила стильний гібридний кросовер Jetour Shanhai L9

09 листопада 2023
0

Модельний ряд Jetour поповнить гібридний кросовер Shanhai L9. Новинка отримає стильний дизайн, багате оснащення і низьку витрату палива. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Jetour Shanhai L9 офіційно представлять у Китаї вже 14 листопада. Кросовер складе конкуренцію BYD Frigate 07 і Haval Big Dog PHEV.

Спереду розташована роздільна оптика з вертикальними фарами та тонкими денними ходовими вогнями. Крім цього кросовер отримає масивну решітку радіатора.

Ззаду встановлені вузькі ліхтарі, які об'єднані в один блок. На бампері є два фальшивих вихлопних патрубки.

Габарити Jetour Shanhai L9:

  • довжина - 4862 мм;
  • ширина - 1925 мм;
  • висота - 1784 мм;
  • колісна база - 2850 мм.

На вибір запропонують модифікації на п'ять, шість або сім посадкових місць. Також покупці зможуть замовити кросовер із 19- або 20-дюймовими колісними дисками.

В інтер'єрі встановлять великий дисплей інформаційно-розважальної системи та цифрову панель приладів. Всередині можна знайти й бездротову зарядку.

Jetour Shanhai L9 оснащений гібридною установкою з 1,5-літровим турбованим двигуном і електромотором сумарною потужністю 156 к.с. Він працює в парі з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Максимальна швидкість становить 180 км/год. Кросовер витрачає 1,49 літра палива на 100 км у змішаному циклі та здатний проїхати до 84 км на електротязі.

Jetour Shanhai L9 надійде в продаж у Китаї вже наприкінці 2023 року. Вартість кросовера поки що невідома.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація