Chery представила новий електричний кросовер eQ7

Chery представила новий електричний кросовер eQ7

13 вересня 2023
0

Компанія Chery представила в КНР новий електричний кросовер Chery Shuxiangjia або просто eQ7. Він позиціонується як сімейний автомобіль і буде доступний у шести комплектаціях за ціною від 143,9 тис. до 163,9 тис. юанів, що становить приблизно 19,7 - 22,5 тисяч доларів США за поточним курсом.

Новий Chery eQ7 являє собою середньорозмірний кросовер завдовжки 4675 мм, завширшки 1910 мм і заввишки 1660 мм при колісній базі 2830 мм. За словами виробника, він побудований на першій у Китаї легкій алюмінієвій платформі. Зовні модель привертає увагу тонкими фарами, нижньою трапецієподібною сіткою спереду, куди вбудований радар, пофарбованими в чорний колір стійками та дахом, а також об'єднаними в єдиний елемент ліхтарями.

У салоні кросовера встановлені 12,3-дюймова цифрова панель приладів, що поєднується із 12,3-дюймовим центральним дисплеєм медіасистеми. Також є мультифункціональне кермо.

Загалом інтер'єр виконаний у доволі мінімалістичному стилі та пропонуватиметься у двох колірних виконаннях: чорний + білий та чорний + синій. Сидіння водія вже в «базі» має підігрів і вентиляцію, а сидіння переднього пасажира - функцію масажу та підставку для ніг з електронним регулюванням. А в топовому виконанні кросоверу також передбачено набір систем допомоги водієві другого рівня, включно з адаптивним круїз-контролем, функцією попередження про вихід зі смуги руху та зіткнення, а також системами автоматичного екстреного гальмування та утримання в смузі.

Новий Chery eQ7 пропонуватиметься у двох конфігураціях із різними моторами та батареями. У першому випадку це буде встановлений на задній осі електродвигун потужністю 184 к.с. і 225 Нм крутного моменту та акумулятор ємністю 53,87 кВт.год, що забезпечує запас ходу до 412 км за циклом CLTC.

У топовому виконанні кросоверу покладено 211-сильний електродвигун із 285 Нм крутильного моменту і акумулятор на 67,12 кВт.год, що дає змогу проїхати без підзарядки до 512 км. Розгін від 0 до 100 км/год займає 8 секунд, а максимальна швидкість, яку здатний розвинути автомобіль, досягає 180 км/год. Завдяки підтримці швидкої зарядки заповнити заряд електрокара з 30% до 80% можна всього за півгодини.

Джерело: Автоновости дня
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація