Chery представила «новий» кросовер Omoda 3

Chery представила «новий» кросовер Omoda 3

18 травня 2023
0

У Китаї презентували новий кросовер Chery Omoda 3. Автомобіль призначений насамперед для експорту. Про це повідомляє видання Autohome.

Новинка насправді є глибоким рестайлінгом кросовера Tiggo 2 Pro (у Китаї він має назву Tiggo 3x). Проте виробник вирішив випустити авто під новою назвою.

У Chery Omoda 3 порівняно з Tiggo 2 Pro серйозно змінилася зовнішність. Спереду з'явилася інша решітка радіатора та інші фари. Ззаду автомобіль отримав нові ліхтарі, які тягнуться по всій довжині «п'ятих» дверей. В іншому оновлений автомобіль відповідає дорестайлінговій версії Tiggo 2 Pro.

Габарити автомобіля наступні: 4200 мм завдовжки, 1760 мм завширшки і 1570 мм заввишки. Колісна база - 2555 мм.

Салон автомобіля вийшов досить мінімалістичним. На передній панелі мінімум фізичних клавіш, оскільки увесь функціонал перенесений на центральний мультимедійний екран. Перед водієм розташовані триспицеве мультикермо і віртуальна приладова панель.

Кросовер отримав 1,5-літровий мотор SQRE4G15C потужністю 116 кінських сил. Максимальна швидкість - 155 км/год. Споряджена маса варіюється від 1240 до 1287 кг - залежно від версії.

Судячи з усього, Chery Omoda 3 не продаватимуть у Китаї. Модель призначена насамперед для експортних ринків і вже дебютувала в Ірані та Мексиці.

Джерело: Autonews

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація