Chery представила новий великий кросовер Fengyun

Chery представила новий великий кросовер Fengyun

25 вересня 2023
0

Компанія Chery анонсувала випуск великого кросовера, який стане частиною нової лінійки гібридних та електричних автомобілів Fengyun.

Fengyun колись був седаном Chery з двигуном внутрішнього згоряння. Перше покоління вийшло 2001 року. Після другого покоління виробництво було припинено у 2016 році.

Повідомляється, що автомобіль може бути оснащений супергібридною силовою системою Kunpeng C-DM, яка складається зі спеціального гібридного двигуна, гібридної коробки передач, гібридного акумулятора та системи керування акумулятором, що дозволяє досягти вищої економії палива, високої потужності та безпеки автомобіля.

Кросовер отримає світлодіодні смуги і логотип, що світиться, на місці решітки радіатора, приховані дверні ручки, чорні стійки і багатоспицеві легкосплавні диски.

Виступ над лобовим склом говорить про використання лазерного далекоміра та інших датчиків, які необхідні роботи системи автопілота.

Випуск кросовера Fengyun T11 заплановано на четвертий квартал цього року. До кінця 2024 року до лінійки Fengyun мають увійти шість нових моделей.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація