Chery представила оновлений кросовер Tiggo 5x

Chery представила оновлений кросовер Tiggo 5x

07 травня 2023
1

Компанія Chery представила у Китаї рестайлінгову версію компактного кросовера Tiggo 5x. Варіант 2023 модельного року трохи освіжили зовні і всередині, а також оснастили доопрацьованим, потужнішим атмосферним двигуном.

Зовні оновлений Chery Tiggo 5x для китайського ринку примітний тим, що в нього відсутні червоні декоративні вставки на передньому бампері та боковинах, решітка радіатора має два варіанти дизайну («точковий» та з блискучими «штрихами»). Також авто отримало нові колісні диски, які в залежності від комплектації можуть бути як 16-, так і 17-дюймовими.

У салоні паркетника з'явилися нові варіанти оздоблення. Об'єднані цифрова «приладка» та тачскрин мультимедіа діагоналлю по 10,25 дюйма тепер пропонуються лише у топовій комплектації, а решті дісталися звичайні аналогові прилади зі скромним екраном бортового комп'ютера.

Гама двигунів, як і раніше, представлена двома бензиновими агрегатами. При цьому базовий 1,5-літровий «атмосферник», що поєднується з п'ятиступінчастою механікою або варіатором, форсували з 116 к.с. та 143 Нм до 120 к.с. і 148 Нм крутного моменту. «Турбочетвірка» об'ємом 1,5 літра не змінилася і, як і раніше, видає 156 к.с. при 230 Нм, працюючи у парі виключно з безступінчастим варіатором. Привід в усіх версіях та поєднаннях - лише передній.

Ціни на оновлений Chery Tiggo 5x 2023 модельного року для Піднебесної варіюються від 10 000 до 13 800 доларів.

Джерело: Автоновости дня
Фото: autohome

Обговорення новини

NISOLEK  

+4к.с. і +5н.м. не можна назвати форсування, це скоріше "проведена оптимізація карти роботи двигуна, що спричинило деякі покращення в показниках віддачі".

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація