Chery представила повнопривідний кросовер із сонячною панеллю на даху

Chery представила повнопривідний кросовер із сонячною панеллю на даху

19 листопада 2023
0

На автосалоні в Гуанчжоу дебютував перший автомобіль нового бренду iCar, заснованого Chery. У рамках проекту iCar компанія випускатиме електромобілі, орієнтовані на молодих людей віком 25-35 років.

iCar 03 побудований на платформі Chery S5X і відрізняється незграбним кузовом у дусі п'ятидверного Suzuki Jimny. Габарити (4406 x 1910 x 1715 мм) свідчать про те, що це компактний кросовер, однак розміщення тягової акумуляторної батареї в базі (2715 мм) дало змогу зробити його цілком просторим за такої довжини. Заявлені кути в'їзду та з'їзду становлять 26° та 29°.

Особливість оснащення машини - сонячні панелі, розміщені на даху. Вони слугують як додаткове джерело енергії. У компанії кажуть, що в місті на кшталт Шанхаю сонячна батарея впродовж року виробляє енергію, якої вистачить, щоб проїхати понад дві тисячі кілометрів. Тобто за рік вона забезпечує приблизно чотири повні перезарядки тягової батареї.

Кросовер отримав цифрову приладову панель, медіасистему з екраном діагоналлю 15,4 дюйма, акустику Infinity з 12 динаміками, систему розпізнавання облич.

Chery iCar 03 може бути як у моноприводному виконанні, так і в повноприводному. У першому випадку потужність становить 184 к.с., у другому - 278 к.с. Ємність тягової батареї, відповідно, 65 або 69 кВт.год, запас ходу - 500 км. Мінімальний час розгону до 100 км/год - 6,5 с.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація