Chery представила великий сучасний кросовер Jetour X70 Honor Edition

Chery представила великий сучасний кросовер Jetour X70 Honor Edition

21 квітня 2024
0

Chery представила новий кросовер Jetour X70 Honor Edition, який пропонуватимуть за ціною від 15 000 до 16 400 доларів. Зовнішній вигляд нового автомобіля практично не змінився, але змінилося оснащення і з'явився колір Moon Grey.

Інтер'єр Jetour X70 Honor Edition оснащений 62-дюймовим люком і 10,25-дюймовим центральним екраном управління, а також шкіряним кермом із фізичними кнопками управління, які є і на передній панелі. В оснащення машини входить автоматичне паркування, повітряний фільтр класу CN95, система безключового доступу PEPS третього покоління, система кругового огляду, дистанційне керування через мобільний додаток та інші конфігурації.

Автомобіль може бути оснащений двома або трьома рядами сидінь (5 або 7 місць). Водійське крісло підтримує шестипозиційне регулювання, переднє пасажирське - чотирипозиційне, а сидіння другого ряду також можна регулювати на кут від 25° до 41°.

Ця модель оснащена двигуном 1,5 л, який має максимальну потужність 115 кВт і максимальний крутний момент 230 Нм. У шасі використовується передня незалежна підвіска MacPherson і незалежна задня багатоважільна підвіска.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація