Chery презентувала позашляховик Jetour Traveller

Chery презентувала позашляховик Jetour Traveller

27 лютого 2023
0

Китайська компанія Jetour, що належить державній корпорації Chery, представила позашляховик Traveller. Нова модель є серійною версією концепту T-1, представленого 2022 року.

Jetour Traveller зовні дуже нагадує Land Rover Defender. Кутасті лінії кузова невластиві цьому китайському бренду. Екстер'єр був розроблений колишнім директором дизайну Porsche Хаканом Саракоглу. Модель буде доступна як у п'ятимісному, так і семимісному виконаннях.

Інтер'єр новинки досить простий та мінімалістичний. На передній панелі немає фізичних кнопок, а всім функціоналом можна керувати на центральному сенсорному дисплеї. Водію доступне триспицеве мультикермо та віртуальна приладова панель.

Технічні характеристики Jetour Traveller поки не розкриваються, але відомо, що машина матиме бензинові турбомотори об'ємом 1,6 і 2 л, а також гібридну установку. На вибір будуть доступні дві трансмісії: 7-швидкісний «робот» та 8-ступінчастий «автомат».

Офіційна презентація Jetour Traveller відбудеться у рамках Шанхайського автосалону, який розпочнеться у квітні. Вихід на ринок заплановано у третьому кварталі поточного року.

Джерело: MMR
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація