Chery розсекретила новий кросовер Exploration 06

Chery розсекретила новий кросовер Exploration 06

11 серпня 2023
0

Chery Automobile представила новий кросовер Exploration 06. На ринку новинку запропонують у паливній та плагін-гібридній модифікаціях з опціональним повним приводом.

Розроблений у фірмовій стилістиці марки, Exploration 06 виділяється масивною чорною решіткою радіатора з добре видним здалеку написом «CHERY». Під нею значний «силовий» бампер зі вставками в колір кузова. Передня оптика - двоповерхова. На кормі широка смуга світлодіодів між горизонтальними ліхтарями та два прямокутні патрубки вихлопної системи в бампері.

По спартанськи оформлений салон рясніє хромованими деталями. Особливо впадають у очі масивні С-подібні елементи на дверях і повітропроводи на передній панелі. Рульове колесо Exploration 06 триспицеве з усіченим ободом. За ним - цифрова панель приладів, а праворуч від керма - вертикальний центральний екран діагоналлю 13,2 дюйма. На центральній консолі розташувалися два підсклянники та потужний важіль перемикання коробки передач.

Габаритна довжина кросовера - 4538 мм, ширина - 1898 мм, висота - 1680 мм. Відстань між осями - 2672 мм. Кут в'їзду - 21 градус, з'їзду - 29 градусів. Дорожній просвіт - 200 мм.

Першим на ринок вийде паливний Exploration 06. Такий кросовер укомплектований 1,6-літровим двигуном, що генерує 197 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Коробка - 7-ступінчаста з подвійним зчепленням. За доплату запропоновано систему повного приводу. У їздової електроніки декілька режимів роботи, включаючи сніг, бруд та пісок.

У Китаї продажі «звичайного» Chery Exploration 06 стартує 20 серпня. Ціни поки не оголошені.

Пізніше з'явиться плагін-гібридна версія, що проїжджає на електротязі близько 100 км. З повним баком та на 100% зарядженою батареєю кросовер здатний проїхати до 1400 км.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація