Chery та Huawei випустили люксовый седан

Chery та Huawei випустили люксовый седан

02 січня 2024
0

Почалися поставки Luxeed S7 виробництва Huawei і Chery. Інформацію підтвердили перші власники та блогери. Ціни коливаються від 35 до 49 тис. доларів. Це новий конкурент BMW 5-Cерії та Mercedes-Benz E-класу.

Luxeed S7 використовує нову мову дизайну OneBox, його коефіцієнт лобового опору становить 0,203 Cd. Автомобіль оснащений надширококутною системою освітлення, ширина променя збільшена з 25 метрів до 50 метрів.

Luxeed S7 оснащений прихованими дверними ручками, безрамними дверима, легкими 21-дюймовими п'ятиспицевими дисками, гальмівними супортами Brembo і першим у галузі перфорованим гальмівним диском FNC, що надає йому спортивного вигляду.

Крім того, Luxeed S7 оснащений панорамним дахом площею 2,6 квадратних метра з двошаровим теплоізоляційним покриттям і 99,9% ступенем блокування ультрафіолету.

Luxeed S7 оснащений 12,3-дюймовою повністю РК-панеллю приладів і новим спортивним кермовим колесом, великим центральним екраном управління, автомобільною системою HarmonyOS 4.

Luxeed S7 комплектується сидіннями з функцією невагомості, прихованим холодильником, бездротовою надшвидкою зарядкою потужністю 50 Вт, трьома надшвидкими зарядними портами потужністю 66 Вт, обігрівом/вентиляцією передніх і задніх сидінь тощо. Luxeed S7 є першим авто, оснащеним архітектурними акустичними динаміками. Автомобіль підтримує звук 7.1, він отримав незалежний підсилювач потужності 1000 Вт і функцію караоке без мікрофона з просторовим звуком.

Luxeed S7 отримав висококласну систему допомоги при водінні ADS 2.0 від Huawei. Він обладнаний задньою п'ятиважільною пневматичною підвіскою з регульованим демпфуванням. Зарядка тут 800-вольтова, запас ходу досягає 855 км. 5 хвилин зарядки вистачає на 215 км, а за 15 хвилин можна поповнити запас ходу на 430 кілометрів.

Що стосується потужності, повнопривідна версія Luxeed S7 має передній двигун потужністю 150 кВт і задній двигун потужністю 215 кВт. Час розгону від 0 до 100 км/год займає всього 3,3 секунди.

Джерело: iXBT.com
Фото: ithome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація