Китайський «Suzuki Jimny» отримає оригінальну ретроверсію

Китайський «Suzuki Jimny» отримає оригінальну ретроверсію

18 травня 2023
0

Електричний позашляховик Baojun Yep отримає нестандартну ретроверсію. Перші її фото опублікували в інтернеті, повідомляє сайт CarNewsChina.

Baojun Yep доопрацювали у стилістиці 50-х років. В обробці побільшало хрому, а колеса отримали поліровані диски. Крім того, з'явилися металеві підніжки та багажник на даху.

Нагадаємо, що це не перший електромобіль General Motors у ретростилі. Раніше подібна версія з'явилася у Wuling HongGuang Mini EV.

Також розсекречено салон Baojun Yep. Незалежно від версії, на передній панелі встановлені два 10,25-дюймові дисплеї. Топова версія отримала клімат-контроль та електропривід сидінь.

Нагадаємо, що електричний позашляховик Baojun Yep розробляється спільно концернами General Motors та SAIC. Чотиримісний автомобіль довжиною 3,38 м стане «зеленою» альтернативою Suzuki Jimny. Його мають презентувати наприкінці травня.

Спочатку представлять 68-сильну задньопривідну версію із запасом ходу 303 км та максимальною швидкістю 100 км/год. Пізніше з'явиться потужніший варіант із повним приводом. Базовий електромобіль Baojun Yep коштуватиме приблизно 14 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація