Електромобілі MAXUS відтепер офіційно представлені в Україні

Електромобілі MAXUS відтепер офіційно представлені в Україні

22 березня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

На українському ринку електромобілів відзначився новачок - бренд MAXUS, який використовує багатий досвід китайської компанії SAIC, партнером провідного світового виробника акумуляторів для електромобілів CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd).

У 2011 році керівництво одного з найбільших китайських автовиробників вирішило створити новий бренд MAXUS. Ця компанія згодом придбала британську компанію LDV і залучила до своєї команди багатьох інженерів із Toyota. Основна мета - розробка сучасних і технологічно вдосконалених автомобілів.

За минулі роки дочірня компанія SAIC стала одним з провідних виробників кросоверів, пікапів, мінівенів та комерційних автомобілів у світі. На сьогоднішній день автомобілі MAXUS продаються в 42 країнах, віднедавна в Україні зокрема. Ба більше Максус навіть заявив себе у конкурсі «Автомобіль року в Україні 2024»!

Офіційним дилером MAXUS в Україні є ПП «АЙДЖИ». Перший дилерський центр відкрився у Києві на початку 2024-го, але протягом року планується розширення дилерської мережі.

На даний момент в Україні доступні електромобілі MAXUS у формі електричних фургонів, пікапів та кросоверів, таких як MAXUS e-Deliver 3, MAXUS e-Deliver 9, Euniq 6 SUV, T90 EV та MIFA 9.

Ціни

  • Купити офіційний електрокросовер EUNIQ 6 SUV в Україні можна зараз за акційною ціною від 30 990 євро.
  • Електричний мінівен MIFA 9 в Україні доступний за ціною від 65 115 євро.
  • Вантажопасажирський електро мікроавтобус Deliver 3 можна купити за ціною від 32 236 євро (Deliver 3 CHASSIS. Вартість - від 35 013 євро)
  • Дизельний комерційний фургон, добре відомий у Британії та Європі, Deliver 9 вартує в Україні від 33 139 євро. Також є Deliver 9 CHASSIS ДИЗЕЛЬ, ціна - від 31 769 євро.
  • Електрична версія Deliver 9 має кілька варіантів батарей на 51,5/72/88,55 кВт. Стартова ціна в Україні - 50 860 євро. Електричний Deliver 9 CHASSIS пропонується з вартістю - від 58 080 євро.

Представлення MAXUS в Україні означає не лише вихід на новий ринок, але й побудову міцних відносин з клієнтами на основі довіри. Завдяки високим стандартам якості, надійності та відповідального сервісу, MAXUS прагне заручитися довірою українських споживачів, ставши для них більше, ніж просто брендом, а надійним партнером на довгі роки.

Варто зауважити, що всі автомобілі сертифіковані для ЄС та Європи та мають офіційну гарантію в Україні та країнах ЄС, а також передбачено повний сервісний цикл. Гарантія становить 5 років на автомобіль та 8 років на акумулятор (або до 160 тис. км для вантажних автомобілів і до 200 тис. км для легкових).

Запас ходу електромобілів MAXUS коливається від 300 км до 595 км залежно від моделі. Більш докладну інформацію про моделі та ціни можна знайти на офіційному сайті представника maxus-motors.com.ua.

Джерело: MAXUS

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація