Geely почала прийом попередніх замовлень на новий Galaxy L7

Geely почала прийом попередніх замовлень на новий Galaxy L7

04 січня 2024
0

На днях Geely оголосила прийом попередніх замовлень на нову версію кросовера Galaxy L7. Новинка з приставкою Xinghan Green в назві оцінюється від 19 500 до 22 200 доларів. У китайських ЗМІ її охрестили «новорічною».

Основна відмінність - нові відтінки Star Green та Star Silver у кузовній палітрі, якими замінили колишній колір Dusk Mountain Purple. Також інтер'єр PRO-версії наразі доступний у кольорі Lighting Brown.

Базовий «новорічний» Galaxy L7 PRO із запасом ходу на електротязі 55 км додатково укомплектований передніми сидіннями з підігрівом, бічними шторками безпеки та системами автономного керування другого рівня.

У версії PLUS з електричним пробігом 115 км цей список доповнений функціями комфорту для пасажирів. Версія MAX, яка проїжджає ті ж 115 км на електротязі, пропонує передні сидіння з підігрівом, вентиляцією та масажем.

Версія Starship Edition окрім комфортних сидінь та систем активної безпеки й допомоги водієві ADAS 2-го рівня отримала 20,0-дюймові колісні диски. Плюс до цього власникам такого Galaxy L7 обіцяно десятиразове базове обслуговування.

Версія PRO стандартно укомплектована 10,25-дюймовою панеллю приладів та 13,2-дюймовим центральним дисплеєм. У версіях AIR, PLUS та MAX передбачений окремий пасажирський екран діагоналлю 16,2 дюйми та підтримка дистанційного керування через застосунок для смартфона. Працює електроніка на процесорі Snapdragon 8155.

Актуальний Geely Galaxy L7 укомплектований гібридною системою, яка складається з ДВЗ потужністю 163 к.с. (255 Нм) та електродвигуна потужністю 145 к.с. (338 Нм). Сукупна віддача силової установки - 390 к.с. та 535 Нм крутного моменту.

Джерело: Авто Центр
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація