General Motors готуює стильний та недорогий електромобіль

General Motors готуює стильний та недорогий електромобіль

21 листопада 2022
0

В інтернет потрапили перші фото Wuling Bingo. Електричний хетчбек В-класу презентують на початку 2023 року і продаватимуть за ціною Renault Logan - за 11 200 - 16 800 доларів. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Електромобіль Wuling Bingo - розробка General Motors, адже саме цьому концерну належить бренд. Випускатимуть авто в Китаї, проте не виключено, що його продаватимуть і в інших країнах, адже інші моделі Wuling вже почали експортувати.

Новий Wuling Bingo 2023 відрізняється елегантним дизайном з плавними обводами та краплеподібними фарами та ліхтарями. На дверях багажника встановлено відразу два спойлери. За розмірами авто можна порівняти з Volkswagen Polo і Ford Fiesta.

Розміри Wuling Bingo:

  • Довжина - 3950 мм
  • Ширина - 1708 мм
  • Висота - 1580 мм
  • Колісна база - 2560 мм

Салон Wuling Bingo ще не розсекречено. На фото видно, що спереду встановлені сидіння з інтегрованими підголівниками. Очевидно, хетчбек отримає віртуальну панель приладів і сенсорний дисплей.

Китайський електромобіль отримає двигуни потужністю 41 та 68 к.с., а його максимальна швидкість буде обмежена на позначці 100 км/год. Запас ходу поки не розкривають, але відомо, що маса компактного авто занадто велика - 2075 кг. Це означає, що електрокар отримає важку та дуже містку батарею.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація